Basispakket

Het basispakket bestaat uit een dashboard en het beheer van pagina’s. Op het dashboard is recente informatie te zien zoals de bezoekers van afgelopen 2 weken, laatst toegevoegde pagina’s en de accountgegevens.

Daarnaast is er het beheer van pagina’s. Hier kunnen pagina’s worden toegevoegd, gewijzigd of verwijderd. Bij een pagina is het mogelijk om de titel, keywords, omschrijving, link en de inhoud op te geven. Daarnaast ben je er vrij in om de pagina’s te verdelen in sub(sub)pagina’s. Wanneer een pagina (tijdelijk) niet zichtbaar mag zijn is er een optie om deze simpel op niet actief te zetten.

Nieuws

Uw eigen nieuws op uw website beheren kan met de nieuws module.

De nieuwsmodule maakt het mogelijk om nieuws items aan te maken, te wijzigen en te verwijderen. In een nieuwsbericht is het zowel mogelijk om het lange nieuwsbericht als de inleiding te bepalen. U ook bepalen van wanneer het nieuwsbericht is en of hij actief of niet actief is.

Met onze gebruikersvriendelijke editor kunt u het nieuwsbericht naar eigen smaak opmaken. U hebt alles wat nodig is om het nieuwsbericht op te maken.

Fotoalbums

Makkelijk uw eigen albums maken en bijhouden. Met onze fotoalbums module kunt u makkelijk nieuwe albums maken of uw huidige bijwerken. Met onze geavanceerde uploader is het mogelijk om zoveel foto’s als gewenst tegelijkertijd toe te voegen.

Het is zelfs mogelijk om uw foto’s automatisch te schalen en er een mini-versie van te maken. De optimale manier om uw fotoalbum te tonen zonder uren te wachten tot alle afbeeldingen zijn geladen!

Webshop

Online winkelen gebeurt steeds vaker. Daarom is het ook belangrijk om je eigen webshop bij te houden.

Je kunt je eigen shop bepalen en indelen door (sub)categorieen aan te maken en daaronder de producten te verdelen. Daarnaast is het doormiddel van ons ‘attribuut systeem’ mogelijk om elke gewenste term zelf aan te maken en te koppelen aan het product. Zo bepaal je zelf welke eigenschappen je producten hebben.

Producten beheren, categorieen beheren, prijzen aanpassen, foto’s uploaden, voorraadbeheer, verzendkosten, kleuren, merken, etc. etc. Het kan allemaal met de webshop module van YouSite.EU.

Meer…

Ledenlijst

Deze module beheert accounts en werkt samen met de bestandsbeheer module. Wanneer er een lid aangemaakt word zal de mappenstructuur zichtbaar zijn. Door middel van een simpele klikactie kan er bepaald worden op welke mappen dat betreffende account rechten krijgt.

Gastenboek

Benieuwd wat klanten van je denken? Met de gastenboek module kunnen uw klanten een bericht persoonlijke boodschap achterlaten.

In YouSIte krijgt u alle berichten te zijn met de persoonlijke gegevens die eventueel ingevoerd zijn. Zo kunt u ook nog altijd een bericht wijzigen of verwijderen. Zo houd u controle over de berichten.

Bestandsbeheer

Met de bestandsbeheermodule heb je een afgezonderd deel van de website waarin bestanden geuploaden en gedownloaden kunnen worden. Het is ook mogelijk om je eigen mappenstructuur aan te maken.

085 - 104 5580
info@adaptivity.nl
Kraaivenstraat 21-07, 5048 AB Tilburg